Zásady ochrany osobných údajov

Podľa zákona č. 18/2018 Z.z. resp. Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Prevádzkovateľ

Internetová stránka https://ekodiel.sk je vlastníctvom spoločnosti EKODIEL s.r.o.
Internetová stránka je prevádzkovaná spoločnosťou EKODIEL s.r.o., Horné Ozorovce 18, Horné Ozorovce 957 03, IČO:36343056, DIČ: 2021966364, IČ DPH: SK2021966364.
Spoločnosť EKODIEL s.r.o. je možné kontaktovať pomocou e-mailovej adresy info@ekodiel.sk, alebo telefonicky na 038/ 760 80 31, prípadne priamo na korešpondenčnej adrese.

 

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Internetová stránka návštevníkom neponúka možnosť akéhokoľvek komentovania obsahu. Osobné údaje súvisiace s touto aktivitou nezbiera a nespracúva.

 

Multimédiá

Internetová stránka návštevníkom neponúka možnosť nahrať multimediálne súbory. Osobné údaje súvisiace s touto aktivitou nezbiera a nespracúva.

 

Kontaktné formuláre

Internetová stránka obsahuje päť kontaktných formulárov. Ku zbieraniu a uchovávaniu osobných údajov pomocou kontaktného formulára dochádza buď na základe právneho základu, alebo aktívneho súhlasu používateľa.

 

Kontakt

Kontaktný formulár určený na odoslanie priamej správy zbiera nasledujúce osobné údaje: meno, telefónne číslo, e-mailovú adresu a telo správy, ktoré môže obsahovať osobné údaje, ak ich návštevník uvedie. Osobné údaje z odoslaného formulára sú uchované na dobu určitú a nevyhnutnú na vybavenie danej požiadavky. Osobné údaje z odoslaného formulára nie sú používané na marketingové účely.

Odoslaním kontaktného formulára návštevník súhlasí so spracovaním uvedených osobných údajov prevádzkovateľom internetovej stránky.

 

Súbory cookie

Pre lepší online zážitok a dosiahnutie potrebnej funkcionality, internetová stránka používa súbory “cookie”. Používa súbory cookie, ktoré sú nevyhnutné pre jej správne fungovanie. Používa aj súbory cookie, ktoré prevádzkovateľovi pomáhajú analyzovať návštevnosť stránky tie je možné prijať, alebo odmietnuť. Cookie určené na marketingové účely internetová stránka nevyužíva.

 

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý internetová stránka ukladá v počítači alebo mobilnom zariadení návštevníka, pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si internetová stránka na určitý čas uchováva informácie o krokoch a preferenciách návštevníka, takže ich pri ďalšej návšteve alebo prehliadaní jej jednotlivých podstránok návštevník nemusí opätovne nastavovať alebo uvádzať.

 

Ako internetová stránka súbory cookie používa?

Internetová stránka používa súbory cookie:

  • na dosiahnutie potrebnej funkcionality internetovej stránky.
  • na uchovanie skutočnosti, či návštevník súhlasil (alebo nesúhlasil) s ich použitím internetovou stránkou.
  • na analýzy návštevnosti. Informácie o tom, ako je návštevníkom internetová stránka používaná. Súbory cookie určené na analýzu je možné prijať alebo odmietnuť.

Návšteva prihlasovacej stránky nastavuje dočasný súbor cookie, ktorý napomáha kompatibilite s niektorými alternatívnymi metódami prihlásenia.

Povolenie použitia všetkých súborov cookie nie je nevyhnutne potrebné na správne fungovanie internetovej stránky, ale poskytne návštevníkovi lepší komfort pri prehliadaní. Súbory cookie môže návštevník vymazať alebo zablokovať. V takomto prípade sa však môže stať, že určité funkcie internetovej stránky nebudú fungovať správne.

Informácie ukladané v súboroch cookie neobsahujú žiadne identifikátory a neumožňujú identifikáciu konkrétneho návštevníka. Súbory cookie sa nepoužívajú na iné účely ako tie, ktoré sú uvedené v tomto texte.

 

Ako kontrolovať súbory cookie

Použitie súborov cookie na analýzu je možné prijať alebo odmietnuť. Návštevník má možnosť nastavenie kedykoľvek zmeniť kliknutím na tlačidlo „Upraviť nastavenia cookie“, umiestnené v pravej dolnej časti obrazovky návštevníka.

Súbory cookie môže návštevník zmeniť a / alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti sú dostupné na stránke aboutcookies.org. Návštevník môže vymazať všetky súbory cookie uložené v jeho počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby im znemožnil ich ukladanie.

Viac informácií je možné nájsť na webovej lokalite prehliadača návštevníka:

 

Vložený obsah z iných internetových stránok

Články a podstránky na tejto internetovej stránke môžu obsahovať vložený obsah. Vložený obsah z iných internetových stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú internetovú stránku.

Internetové stránky tretích strán môžu o návštevníkovi internetovej stránky https://ekodiel.sk zbierať osobné údaje, používať súbory cookie, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať interakciu návštevníka s vloženým obsahom, vrátane sledovania interakcie návštevníka s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke má účet a je prihlásený.

 

Meranie návštevnosti

Google Analytics (Google Ireland, 3RD FLOOR, GORDON HOUSE, BARROW STREET, Dublin, ID: 368047)
Pravidlá ochrany súkromia spoločnosti Google Ireland, je možné nájsť na tomto odkaze.

Prevádzkovateľ internetovej stránky používa na zlepšenie funkcionalít internetovej stránky údaje zhromaždené službou Google Analytics. Zhromažďovanie údajov môže návštevník prijať, kliknutím na tlačidlo „Prijať“, ktoré je umiestnené pri oznámení o využívaní súborov cookie. Zhromažďovanie údajov môže návštevník odmietnuť kliknutím na tlačidlo „Odmietnuť“, ktoré je umiestnené pri oznámení o využívaní súborov cookie.

 

Bezpečnostné záznamy

Internetová stránka zaznamenáva IP adresu návštevníka, žiadosti o podozrivé adresy URL a používateľské meno pokusov o prihlásenie, pre kontrolu škodlivej aktivity a jej ochranu, pred určitými druhmi útokov.

 

S kým zdieľame vaše údaje

  • Údaje spojené s meraním návštevnosti – Google Analytics (Google Ireland, 3RD FLOOR, GORDON HOUSE, BARROW STREET, Dublin, ID: 368047). Pravidlá ochrany súkromia spoločnosti Google Ireland, je možné nájsť na tomto odkaze.
  • Údaje odoslané pomocou kontaktných formulárov – Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Spojené štáty americké. Pravidlá ochrany súkromia spoločnosti Google LLC, je možné nájsť na tomto odkaze.
  • Súbory internetovej stránky a údaje odoslané pomocou kontaktných formulárov – Websupport, s.r.o., IČO: 6 421 928, sídlo: Staré Grunty 12, 841 04 Bratislava. Všeobecné zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Websupport, s.r.o., je možné nájsť na tomto odkaze.

 

Ako dlho uchovávame vaše údaje

  • Potvrdenie o prijatí alebo odmietnutí cookie sú uchované 12 mesiacov.
  • Dáta na meranie návštevnosti zbierané pomocou Google Analytics sú uchované 14 mesiacov.
  • Osobné údaje z odoslaného formulára na priame kontaktovanie sú uchované na dobu určitú a nevyhnutnú na vybavenie danej požiadavky.
  • Osobné údaje z odoslaného formulára na zanechanie referencie môžu byť zverejnené na internetovej stránke.
  • Bezpečnostné záznamy sú uchované 2 mesiace.
  • Súbor cookie informujúci o návšteve prihlasovacej stránky vyprší po 1 hodine.

 

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Akékoľvek otázky / požiadavky súvisiace s ochranou osobných údajov návštevníka, môže návštevník zaslať na e-mailovú adresu: info@ekodiel.sk, alebo priamo na korešpondenčnú adresu prevádzkovateľa.

Pre odstránenie referencie z internetovej stránky má návštevník možnosť kontaktovať prevádzkovateľa internetovej stránky na e-mailovej adrese: info@ekodiel.sk, alebo priamo na korešpondenčnej adrese.

 

Dodatočné informácie

Ako chránime vaše údaje

Postup spracovania osobných údajov prevádzkovateľom, je plne v súlade s príslušnými právnymi predpismi Slovenskej republiky a s Európskou právnou úpravou ochrany osobných údajov a v maximálnej miere dbá na súkromie dotknutých osôb a na ochranu ich osobných údajov, ktoré jej boli poskytnuté a ktoré spracúva.

Komunikácia medzi internetovou stránkou a návštevníkom je šifrovaná pomocou SSL certifikátu. Osobné údaje sú uložené v zabezpečenej databáze a / alebo na zabezpečenom úložisku s potrebou autorizovaného prístupu, ktoré sú chránená pred poškodením, zničením, stratou alebo zneužitím. Osobné údaje návštevníka nie sú sprístupnené a poskytované tretím stranám, okrem tretích strán uvedených vyššie. Osobné údaje návštevníka nie sú zverejňované bez udelenia súhlasu (referencie).

Osobné údaje uložené v databázach a / alebo úložiskách, sú plne šifrované. Akákoľvek komunikácia a prenos osobných údajov sú šifrované na softvérovej alebo hardvérovej úrovni a teda plne v súlade s príslušnými právnymi predpismi Slovenskej republiky a s Európskou právnou úpravou ochrany osobných údajov.

Osobné údaje zbierané službou Google Analytics sú anonymizované. V praxi to znamená, že nie je možné na základe týchto údajov určiť konkrétneho návštevníka.

Táto internetová stránka je prehľadávaná pre možný výskytu potenciálneho škodlivého softvéru a zraniteľných miest službou SiteCheck spoločnosti Sucuri. Internetová stránka neposiela spoločnosti Sucuri žiadne osobné údaje. Podrobnejšie informácie je možné nájsť v pravidlách ochrany osobných údajov spoločnosti Sucuri.

 

Aké máme procesy pri úniku dát

V prípade zistenia úniku osobných údajov z internetovej stránky, poskytovateľ internetovej stránky nahlási únik týchto osobných údajov na úrade na ochranu osobných údajov, prostredníctvom oznamovacieho formulára na stránkach úradu: https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk/dp/dp-breach.

 

Z akých tretích strán získavame údaje

V istých prípadoch môže internetová stránka odkazovať na obsah tretích strán. Internetové stránky týchto tretích strán podliehajú osobitným podmienkam ochrany osobných údajov a sú nezávislé od pravidiel ochrany osobných údajov uvedených vyššie. Na základe tejto skutočnosti poskytovateľ internetovej stránky https://ekodiel.sk nenesie právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán.

 

Profilovanie a / alebo automatizované rozhodovanie

Internetová stránka nevykonáva profilovanie ani automatizované rozhodovanie pri spracúvaní osobných údajov jej návštevníka.